Die blonde meid/vrouw (dat mag je zelf invullen) die je tegemoetkomt in een VW Passat, Ford Fiesta of gewoon op het blauwe opoefietsje dat is inderdaad Fotograaf Inge.

Het liefst fotografeer ik gewoon alleen maar dingen die gebeuren. Bijvoorbeeld een papa die eten staat te koken en ondertussen zit te geinen met zijn kleuter die op het aanrecht zit.
Of een moeder die haar kleintje zit te voeden en het lukt niet en ze veegt een traan van haar wang.
Je snapt het wel, nu is het natuurlijk anders als er een fotograaf bij is, die boek je speciaal en daar betaal je voor. Maar toch probeer ik zoveel mogelijk alles vast te leggen zoals het is. En de combinatie met de beste camera’s, mijn kennis en ervaring en het mooiste licht zorgt voor pareltjes van foto’s. O en ik ben ook nog juf en ben dus dol op kinderen en kan er aardig mee omgaan, vind ik zelf dan. Ook met een dwarse peuter of zo’n kereltje uit groep 8 die het eigenlijk niet cool vindt om alleen op de foto te gaan.
Ik kreeg eens een keer na een shoot van een verlegen meisje een klef handje, toen we terugliepen naar de auto. Ze zei: ‘Mama, mevrouw Inge is mijn vriendin!’ Diep vanbinnen denk ik dan stiekem: YES!

En het belangrijkste vertel ik dan als laatst, niet zo logisch, ik ben het grootste gedeelte van de week mama en huisvrouw. Mama van Jonah en Rachel, een dreumes en een baby.
En ik heb ook een man. Inderdaad, eentje die eten kookt, daar kwam mijn voorbeeld net ook vandaan.

Fotograaf Inge bestaat al 8 jaar en ik heb al talloze gezinnetjes en baby’s voor mijn lens gehad, het fotograferen van gezinnetjes met jonge kinderen en baby’s is mijn grootste passie. Ik zie er naar uit ook jou/jullie te ontmoeten en te fotograferen!