Super bedankt voor de mooie foto's! We zijn er heel blij mee en het was heel fijn om zulke vrolijke foto's te ontvangen van Annemar en ons nu we weer in het ziekenhuis zijn. Je hebt Annemar heel vrolijk weten vast te leggen en de verschillende plaatjes van haar zijn echt prachtig.
Het was fijn om jou als fotograaf te hebben. Je kwam met ideeën over hoe we konden poseren, je was flexibel en we zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding.
We zouden je zeker aanraden aan anderen en wie weet komen we in de toekomst nog wel eens bij je terug.

Marijn en Rosanne Mensingaboekten met z'n drietjes een familieshoot

Al weer voor de derde keer met ons gezin een fotoshoot gehad bij jou en met reden dat we steeds weer terug komen! Je legt op een gezellige manier contact, informeel – maar toch ook professioneel. Jouw omgang met onze kids (en met ons) is heel natuurlijk en lokt zomaar kuiltjes in de wangen uit. De foto’s laten ons gezin zien zoals het is; niet over-geposeerd, maar toch ook wel ‘fotolijstwaardige’ plaatjes. Je maakt al foto’s voor je door hebt dat het een fotomoment is, hele spontane foto’s daardoor!
Super ook de enorme hoeveelheid foto’s die je na afloop krijgt: gewoon moeilijk om te kiezen welke je gebruikt om op te hangen of iets dergelijks. Wat wij vooral ook heel mooi vinden is het gebruikmaken van het licht – mooie kwaliteit foto’s!
Wij komen vast nog eens terug!

Martin en Rosanne van Damboekten een shoot met hun 3 jonge kinderen

Wij hebben de newbornshoot van onze Nina door jou laten doen. Heel fijn dat dat op korte termijn kon! Communicatie was helder en je dacht met ons mee hoe we een schaduwfoto vorm konden geven. Ook de shoot zelf ging heel ontspannen en dezelfde dag kregen we de mooie foto's al toegestuurd! Zeker een aanrader!

Lennard en Marinda de Zwarteboekten een newbornshoot

Je hebt goede aandacht voor de (weers) omstandigheden, mooie plekjes, praktische handigheidjes en nam de leiding, wat met een grote familie heel prettig was. Ook zijn we blij met de foto's van de kleintjes, je wist op het juiste moment de foto's te schieten, ze staan er super op! We zijn heel blij met het resultaat.

Familie van de Heuvel

Wat hebben wij genoten van de fotoshoot die jij maakte. We zagen er best een beetje tegenop, ons zoontje van bijna twee zit namelijk nooit stil en wij houden niet zo van poseren en naar elkaar lachen enzo.. dus we dachten: 'Hoe krijgen we toch mooie foto's, die spontaan en niet zo geposeerd zijn, maar die vooral laten zien wie wij als gezin zijn.' We hebben dit eerlijk bij je aangegeven, maar je zei gelijk: 'Geen probleem, speel lekker in het bos met jullie zoontje en doe vooral hoe jullie altijd doen, dan komt het helemaal goed.' En dat is absoluut waar. Het was zo ontspannen en gezellig. En we verbazen ons dat je ons zoontje zo vaak precies zoals hij is, hebt weten te vangen op een foto. Echt geweldig. De foto's geven precies weer hoe wij zijn en daar worden we heel blij van. Het licht op de foto's is ook prachtig. Kortom; bij jou voelt volgens mij iedereen zich op z'n gemak, je bent enthousiast en ontspannen, je schiet geweldige familieplaatjes en je foto's zijn heel professioneel. Je bent een topper.

William en Willemien van Voorthuijsenboekten een shoot met hun zoontje van anderhalf

Inge gaat soepel en gemakkelijk om met kinderen en stelt ze op hun gemak wat terug te zien is in de foto's! Vrolijke, mooie, plaatjes van ongedwongen kindermomenten! Een fijne herinnering!

Familie van Appeldoornboekten een shoot met hun 3 dochtertjes